måndag 14 april 2008

Nytt PM från AUH!!

Hann knappt leverera ett nytt PM innan nästa dök upp, kul!

Ännu en gång kan man konstatera att AUH har fått upp ångan och respekten för företaget växer!

Läs själva:
Au Holding: Samarbete med Peking University
(Aktietorget: AUH)
AU Holdings dotterbolag i Kina, Alldental Metal Technology Beijing Co., Ltd. (Alldental MT) har tecknat ett samarbetsavtal med Peking University Hospital of Stomatology.
Samarbetet innebär bl.a. att Alldental MT och Peking University Hospital of Stomatology kommer att marknadsföra sig tillsammans. Det första steget i samarbetet kommer att ske under SinoDent 2008, Kinas största och viktigaste mässa inom dentalbranschen som kommer att äga rum i Peking i juni. Alldental MT och Peking University Hospital of Stomatology kommer där att ställa ut tillsammans i en gemensam mässmonter.

Peking University Hospital of Stomatology är ett av Kinas mest välkända och uppskattade sjukhus. Inom branschen anses sjukhuset vara en ledande aktör och en auktoritet inom tandvård. Peking University Hospital of Stomatology använder Alldentals guldlegeringar i sitt dentallaboratorium.

- Att Peking University Hospital of Stomatology valt att marknadsföra sig med Alldental är ett bevis på att den marknadsföring och varumärkesuppbyggnad som bolaget arbetat med har gett resultat. Att ställa ut med en marknadsledande aktör på SinoDent 2008, som drar folk från hela världen och är det viktigaste evenemanget i dentalbranschen i Kina, har ett stort värde för oss. Det befäster Alldental som ett ledande varumärke som står för kvalitet, service och innovation, säger Darius Stenberg, VD.


Kurslyft? Nja vi lär få vänta några kvartal (år?) till...

Inga kommentarer: