fredag 7 december 2007

Hyfsad öppning

Börsen har öppnat hyfsat idag. Ungefär som förväntat.

Mycket spännande statistik gällande nya jobb väntar i eftermiddag. Tänkte passa på att citera Bengt Göransson som skriver för di.se:

"Det var i natt svårt att komma fram till Wall Streets konsensus för hur börsen kan tänkas utveckla sig i dag.Här är ett försök:Om statistiken är svag, under 85.000 nya jobb, då tror en knapp majoritet här att Federal Reserve sänker styrräntan med 0,5 procent och då kommer börsen att öppna uppåt, men inte övertygande starkt.Om statistiken är överraskande stark men inte över 100.000 nya jobb, då tycks alltfler här i natt vara övertygande om att Fed sänker räntan med 0,25 procent, för att lugna ned oroshärdarna på Wall Street, men samtidigt är det ytterligare ett tecken på att USA-ekonomin ser ut att klara av kriserna på egen hand.

Det kan ge ett starkt rally redan från börsöppningen... "

Tyvärr har Know IT inte prövat 60:- spärren idag, min förhoppning med den starka avslutningen igår var att 60:- skulle passeras under förmiddagen. Inväntar nu en ökad omsättning. Positivt är att den ligger högre än min inköpskurs på 58,50:-!

Kommer troligen med lite info senare under dagen om mina tankar gällande Kungsleden eller Midway som nästa kandidat för köp...vilken tycker Ni?

Inga kommentarer: